2008. október 25., szombat

GameShow







Hát, mit is mondjak... kb. fél 3ra értünk oda, és fél 5kor indultunk haza :D
Amúgy egész jó volt, csak egyszerűen annyian voltak, hogy nem lehetett mit csinálni. Esélytelen volt akármivel is játszani, egyedül a Fable 2-vel tudtunk egy 10-15percet játszani (én meg a pál) aztán ennyi.
Videó lesz, képek meg ittvannak.

2008. október 20., hétfő

Gameshow 2008

Gameshow 2008 - Millenáris Park - 2008.10.25.

Megyünk, sokan. Videót is csinálunk, amit majd felteszünk filefront-ra.
Csak legyen már szombat :D

2008. október 19., vasárnap

Pár kép






Feltöltök pár képet, párat ma csináltam, párat pénteken :)

Bodies kiállítás

Tegnap voltam a Bodies kiállításon.
Mivel a suli szervezte, és csoportos jegyünk volt, így csak 1500 forintba került.
Azt kell hogy mondjam, nem érte meg. Amennyire felfújják, meg reklámozzák... hát egy nagy nulla. Volt 1-2 érdekes dolog (embrió fejlődése, emberi test feldarabolva fél centi vastagságra, fogdosható agy). A legérdekesebb mégis számomra az volt, hogy az egész kiállítást kb. 3/4 óra alatt végiglehet nézni úgy, hogy majdnem mindent elolvas az ember. Ezért kérnek el csoportos jegyért 1500-at, amúgy meg ha nem csoportos, !! 2500 forintot! Hihetetlen. Na és akkor a másik vicces dolog, hogy MINDENT lekell adni a ruhatárba. Szó szerint. Még a sapkát is (nem értem miért, talán félnek hogy kihozom a fogdosható agyat, és a sapkámba rejtem?). Oké hogy alapvetően le kell venni a sapkát ha valahova bemegyünk, ha csak nem tiltja a vallásunk vagy valami, de hát akkoris vicc.
A pulcsit is lekelett venni, mobil, táska, övtáska, mindent. Oké mondom fémdetektor nincs? Sajnos nem volt :D Akkor ezekután lementünk, és láss csodát, rajtunk kívül MINDEN ember ott rohangált nagyobbnál nagyobb táskákkal, !fényképezőgéppel!, pulcsiban, sapkában. Na mind1... Szoval szerintem nem éri meg elmenni.

Canonlap.hu

Bár nem Canon gépet használok, hanem Nikont, örültem a "felkeresésnek".
Ahogy elnézegettem, egy nagyon jó oldal, és ami nagyon tetszett, hogy nem csak úgy "lelopkodnák", hanem a beleegyezésemet kérték, hogy közzétehessék az én bejegyzéseimet.
Ennek nagyon örültem :)

www.canonlap.hu