2009. január 1., csütörtök

Házi softbox, kicsit komolyabban.

Flickr nézegetés közben akadtam rá egy képre, ahol 2 nagy, házi softbox-ot használ emberünk :) Csinált is hozzá leírást, szerintem érdemes megnézni, persze még ez sem tudja teljesen visszaadni a rendes boltban vehető softboxot, de azthiszem, eléggé közel jár hozzá, és ha megnézzük, hogy milyen képeket csinál vele, elgondolkodtató, hogy érdemes elkölteni 40+ ezer forintikat softboxra, vagy max. 5-10ezer forintból+kis barkácsolással csinálsz egy "ugyanolyat"?
Itt a link.

2008. december 30., kedd

Akt fotó, a mindennapokból.


Akt fotó, a meztelen valóság! Kártya - tok nélkül!
Ezeket a képeket a mai nagy unalom szülte, nemtudtam már magammal mit kezdeni, így hát nekiláttam a házistúdióval (2 asztali lámpa + SB600 - a csoda házisoftbox-al - az ágyon. Szerintem ez a kettő lett jó, de csak fekete fehérben.
cards_dices2 cards_dices

A Nikon vs. Canon témához, konkrétabban a Nikon, Canon blogposthoz visszatérve annyit, hogy ugye kirakták a pixinfo-ra, és ezáltal rengeteg látogatóm is lett :) Persze nincs ezzel semmi baj, csak szeretném elmondani, tisztázni a dolgot. Mint utólag kiderült, aki azt mondta amit, viccnek szánta, de mivel ezt én egy 3. személytől kaptam meg, és nem úgy ahogy kellett volna, ezért hittem azt, hogy komolyan gondolta. Ezúton is elnézést kérek. DE ettől függetlenül, biztos vagyok benne, hogy van/létezik ilyen ember, aki ilyet/hasonlót mond, csak komolyan. Sokszor találkoztam már megvető pillantásokkal más fotósoktól (nem feltétlen rám irányultak), arra célozván hogy "mi a szart akarsz a Nikon/Canon gépeddel itt öcsi?!". Csak ennyit szerettem volna leírni. Ja és még annyit, hogy most már több mint 1000 magyar nézte meg a blogomat. Hurrá :)

2008. december 29., hétfő

Előkészületek...


Előkészülünk... De mire is? A képből valószínűleg kilehet találni, hogy a szilveszterre. Pontosabban a szilveszteri ivászatra :)
Arra lennék kiváncsi, hogy TI mit szerettek jobban? Házibuli, esetleg otthonülős iszogatós, vagy esetleg elmentek valami nagy banzájra egy szórakozóhelyre?