2009. február 12., csütörtök

Fotós találkozó

Mivel valószínű én is megyek (szeretnék, de sosem lehet tudni mi jön közbe), ezért kirakom én is.
Kiss Ákos blogjáról:

"Örülök, hogy több, mint 40-en mondtátok biztosra (innét és a flickr-ről egyaránt), hogy tudtok jönni. Nyilván ez a szám változhat és tutira lesz, akinek mégsem lesz jó, és olyan is akinek mégis.

A szavazáson 16:27 arányban a sétálós fotózás nyert. Mivel az időjárástól meglehetősen függünk, ezért úgy döntöttünk, hogy most nem megyünk messzire. Hiszem, hogy egy jó társasággal a legbanálisabb helyszínen is jól érezhetjük magunkat, így a sokak számára jól megközelíthető Budai vár lesz a célpont.

Találkozó február 21-én, szombaton 13:30-kor a Dísz téren.

Aki jön, az lehetőleg oldja meg az ebédet indulás előtt vagy hozzon magával valami kaját. Napnyugta 16:26-kor lesz, kék órával együtt pedig kb. negyed hatig lehet fotózni (állvánnyal és/vagy vakuval). Ez rengeteg idő, de akinek ez sem lenne elég, annak még mindig adott ezután egy opcionális beülős móka a csapat lelkesebbik felével. Ez utóbbi nem lesz megszervezve, mivel totál kiszámíthatatlan az érdeklődők száma (és mivel opcionális, az is lehet, hogy nem lesz ilyen).

Akinek kedve van, az még mindig jelezheti részvételi szándékát.

Ha valaki azért nem akar jönni, mert úgy érzi, hogy a gépe ide nem elég, az téved. Ez fotóstalálkozó, nem sznobtalálkozó. ;)

Ezen post tartalma nyugodtan terjeszthető. ;)"