2009. augusztus 30., vasárnap

Nyaralás

Sziasztok. Mostanában ritkán írok. Hát igen, nagyon sok minden történik, eltelt a nyár, jön a sok "munka", meg az iskola (huhh). Viszont sikerült eljutnom külföldre nyaralni végre. Úgyhogy most itt van pár kép, amit úgy érdemesnek találtam feltölteni.
Krk szigeten voltunk, Horvátországban. Nagyon jó volt, nagyon drága volt minden, és kb. 1 nap után hülyét kaptam a horvát nyelvtől, na meg attól, hogy kb. a pincéreken, és az utazási irodában lévő embereken kívül senki sem, vagy csak alig beszélt angolul.
De persze egy szavam sem lehet, a látvány kárpótolt mindenért. Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki (végig ezerrel sütött a nap), és amikor elindultunk haza, akkor jött egy nagyon nagy vihar...
Voltam Krk városban. Nagyon szép sétáló utcák (és főleg szűkek), tornyok, és látványban volt részem.
Pl. egy 20 éves kocsi (vagy akörül :D)

Azért érdemes volt ám felkelni reggel 7kor, mert nem csak nagyon finom vaníliás fánkot lehetett kapni a péknél, hanem reggel volt a legnyugodtabb az egész part.
Illetve a dagály sok dolgot kivitt a partra, mint pl. azt a csigaházat, amibe beköltözött egy rák (már elpusztult), és rengeteg madár is volt.
Egyszóval nagyon jó volt.
Most pedig hamarosan kezdődik a suli, lesz munka is (hajakat kell fényképeznem egy fodrász versenyre).
Na, addigis, hali :D