2008. november 13., csütörtök

Nemtudom...

Nemtudom... hogy mit írjak címnek, ezért lett az ami. Szóval lehet hogy jó időben voltam jó helyen, vagy csak rám mosolygott a szerencse, vagy "beérett" a munkám gyümölcse. Lehet hogy nem nagy dolog, de nekem mindenképpen "mérföldkőnek" számít az, hogy annyira megtetszettek a képeim amiket csináltam a World of Warcraft - Wrath of The Lich King nyitóbulin egy embernek (aki mellesleg az index.hu-nál dolgozik) hogy megkerestek hivatalosan az indextől, hogy felhasználnák a képeimet, és mint vezető anyagként lesz kint. Agyondícsérték a képeimet. Nem akarok elszállni magamtól, meg semmi ilyesmi, de ez most nagyon jól esett, és még több erőt adott a fotózáshoz, és azt is látom hogy igenis van értelme (nem mintha eddig nem lett volna). Szóval most hízik a májam. Egyébként egy kis statisztika: Ma hajnali 02:30 óta a legnézettebb kép több mint 1000 látogatóval bír, és eddig az összes képemet több mint 9500 -szor nézték meg.
Úgy érzem megérte elmenni és izomláz-ig ott állni a tömegben :P
Persze szeretnék köszönetet mondani Hancu-nak, illetve az FS!-nek hiszen nélkülük nem történt volna most ez. Illetve mindenkinek, aki eddig támogatott, az építő kritikákat, meg a nem építő kritikákat is!

Este 9től tessék nézni az index.hu -t.

Edit: 24 óra eltelte után, több mint 13500szor nézték meg a képeket.

2008. november 12., szerda

Wrath of the Lich King

Nemsokára kezdetét veszi az őrület... Rengeteg ember várja már hogy megvehesse a World of Warcraft legújabb kiegészítőjét, a Wrath of The Lich King-et.
A nagy banzáj 22:00 kor kezdődik a westendben, media markt előtt. Elvileg SOK ember lesz ott, ennek örömére én is megyek (de nem veszem meg! :P). Lesz jelmezverseny meg nagyonjó fellépők meg nyereményjáték ésatöbi. Majd a képek a frostshock -on lesznek fent, nemsokkal hajnali 1 óra után kb.
Remélem azért nyerek valamit :)

A képek pedig...