2008. november 27., csütörtök

Híres vagyok

Olyan híres vagyok, hogy egy egész menő hírportált neveztek el rólam a kínaiak! Hoppá!

Nikon AF-S 50mm f/1.4 G


Végre megérkezett! Lehet hogy csak én maradtam le, de most találtam meg, amire eddig vadásztam :) Megérkezett a Nikon 50mm f/1.4-es obiból az AF-S verzió! SWM motorral van ellátva. Szóval mostmár lehet használni az AF-t a D40/D40x/D60 gépeken! Az ára 95.000Ft ami szerintem még magas, de hát még csak most jelent meg, reméljük hamarosan olcsóbb lesz, és akkor tuti beszerzek egyet :)

Beteg. Nagyon beteg.


Nemtudom ki volt az a tehetséges a suliba, de tényleg csak gratulálni tudok a műalkotáshoz. Van neki igenjó kukinyaklánc, cici, karom, PONTY felirat a fején, és Falloszaurusznak hívják. elégjó azthiszem :)

2008. november 26., szerda

Nikon, Canon

Hol is kezdjem... Nem akarok egy nagy cikket írni, csak kiváncsi lennék a ti véleményetekre! Történt ugyanis, hogy voltam egy fotózáson (promo képek egy zenekarnak) és Canon gépet használtak. Na de nem is ez a lényeg, hanem az hogy én csináltam közben werk fotókat. DE Nikon géppel, nem Canonnal. A fotós meg is jegyezte, hogy ha nem ismerne, nem engedne a közelébe se, mivel Nikont használok.
Szóval arra lennék kiváncsi, hogy hasonló tapasztalatotok volt-e már? Akár fordított esetben is, akár olyan helyzet, hogy lenéztek mert nem volt olyan drága/jó géped/felszerelésed mint másoknak? Szerintetek miért van ez? Én úgy vagyok vele, hogy felőlem lehet "canonos" "nikonos" "pentaxos" akármilyen, a fotós az fotós, és attól nem lesz jobb ha leszolja/lenézi a másikat mert nem olyan fajta gépet használ mint amilyet ő. Várom a hozzászólásokat :)

2008. november 25., kedd

Ken Block és a Subaru

Hát nincsenek szavak... egyszerűen kiráz a hideg amikor driftel... eszméletlen.
Kösz Dani a linket!

2008. november 24., hétfő

Erotika Expó képekben...

Nos hát akkor ittvannak a képek ahogy ígértem, 1 nappal csúszva, de feltöltve. :D